Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
- 300 g Dinkel
- 50 g Roggen
- 450 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 10 g Essig
- 1 ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 518 kJ / 124 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkelbrot
1h 30min
Leinsamenbrot
1h 30min
Walnussbrot
2h 40min
Sonnenblumenbrot
1h 20min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2h 20 min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Sesambrot
2 Std.