Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5 min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Castagne sciroppate
721h 10min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5 min
Chicche di ricotta e farina di lenticchie (senza glutine)
1h
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Sciatt
1h