Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 15.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Polenta
1 Std.
Polenta
1 Std.
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50 min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Salsa peverada
30 Min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min