Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 15.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Trofie al sugo di pesce
1h
Brodetto di Fano
1h
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6j 20 menit
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Marinatura per la selvaggina
20 min