Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 15.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Gnocchi al sugo di anatra
2j
Brasato di manzo al vino rosso
12u. 30min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Pancotto
30min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Polenta
1h
Zuppa di pesce misto
40 min
Salsa della nonna
3j 30 menit
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min