Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 gramů sušeného zeleného hrachu
- 50 gramů bílých fazolí
- 50 gramů čočky
- 50 gramů krup
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 90 gramů kořenové petržele, na kousky
- 140 gramů celeru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1000 gramů vody
- 2 polévkové lžíce majoránky, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 556 kJ / 133 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fazolový guláš s klobásou
11 Std. 25 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11u. 20min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Hrstková polévka
10óra 40p