Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mantı-Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Kräutersalz
Füllung und Fertigstellung der Mantı
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Rinderhackfleisch
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten des Varoma
- 500 g Wasser
Tomaten-Butter-Sauce
- 40 g Domates Salçası (2 geh. EL)
- 1 TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2004 kJ / 478 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10 min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Sesamkringel - Simit
2h 10 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Gözleme mit Feta
1h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min