Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de azeite
- 280 g massa tipo penne
- 300 g couve-flor, só os floretes
-
140
g queijo scamorza fumado, cortado em pedaços
veya 140 g queijo gruyère cortado em pedaços - 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 500 g leite
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de noz-moscada
- 60 g presunto em cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Penne com alcachofra e tomate
1h 5 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Esparguete de miolos sangrentos
13 godz. 30 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5 min