Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g Garnelen, roh, geschält (mind. 24 Stück), frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 16 Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- ½ rote Chilischote, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 300 g Tomaten, halbiert
- ½ Bund Dill, frisch, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2506 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45 min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Lamm-Kebab
35min
Hähnchenspieße mit Kreuzkümmel-Reis und warmem Gemüsesalat
2h
Würziges Orangenhähnchen mit Basmati-Reis
1h
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1h 30min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h