
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each) cold
- water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots halved
- 2 sprigs parsley leaves only
- 600 g beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour for flouring
- 1500 g oil for deep-frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 32.8 g
- Yağ
- 26 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Sodyum
- 742 mg