Scotch Eggs with celeriac and carrot salad

Scotch Eggs with celeriac and carrot salad

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
  • celeriac cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • yoghurt, 3,5% fat
    100 g
  • mayonnaise
    20 g
  • lemon juice freshly squeezed
    10 g
  • honey
    10 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
Scotch Eggs
  • shallots halved
    50 g
  • parsley leaves only
    2 sprigs
  • beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • eggs (53-63 g each)
    2
  • mustard
    15 g
  • breadcrumbs
    70 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • flour for flouring
    20 g
  • oil for deep-frying
    1500 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 742 mg
Protein 32.8 g
Kalori 1933 kJ / 462 kcal
Yağ 26 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 5.7 g
Karbonhidrat 24.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...