Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 742 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and beer pie
1h 40min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Spiced Apple Pie (TM6)
2 godz.
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Holiday Brisket
6h 55 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
French Onion Soup (TM5)
1h
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Welsh Cakes
35min