![Pumpkin risotto with bacon Pumpkin risotto with bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42806E6C-7E2A-4662-B4A8-CB5211D0E2DF/Derivates/9D93E199-0B6A-42E0-BD0C-7F64C002627E.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish
- 1220 g water
- 300 g pumpkin flesh, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 30 g shallots
- 100 g bacon rashers, cut into thin pieces
- 40 g butter
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
- 60 g dry white wine
-
1
tbsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - fine salt to taste
-
60
g frozen green peas
veya 60 g fresh green peas - 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Tomato rice
30min
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Sausage and pea risotto
30min
Oat slice
1 Std. 40 Min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 Std. 40 Min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min