Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹粉狮子头
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 25 dk
5 人份
Malzemeler
-
葱 切段3 根
-
姜20 克
-
水70 克
-
荸荠 去皮60 克
-
去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时300 克
-
土豆淀粉1 茶匙
-
盐2 ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖¼ 茶匙
-
蛋1 颗
-
料酒20 克
-
蟹粉100 克
-
娃娃菜 去除根部10 片
-
姜1 片
-
鸡高汤1400 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1989.5 mg
Protein
10.5 g
Kalori
1540.8 kJ /
368.6 kcal
Yağ
33.8 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
7.2 g
Karbonhidrat
5.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起年夜饭吧
15 Tarif
Çin
Çin