蟹粉狮子头

蟹粉狮子头

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 25 dk
5 人份

Malzemeler

  • 切段
    3 根
  • 20 克
  • 70 克
  • 荸荠 去皮
    60 克
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    300 克
  • 土豆淀粉
    1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 娃娃菜 去除根部
    10 片
  • 1 片
  • 鸡高汤
    1400 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1989.5 mg
Protein 10.5 g
Kalori 1540.8 kJ / 368.6 kcal
Yağ 33.8 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 7.2 g
Karbonhidrat 5.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...