荠菜馄饨

荠菜馄饨

4.9 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
2 人份

Malzemeler

  • 1000 克
  • 荠菜 提前焯水沥干
    200 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 麻油 (约4克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 1 小撮
  • 蚝油 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 切末
    3 支
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 1800 克
  • (约10克)
    2 茶匙
  • 馄饨皮
    25 个

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 4231.9 mg
Protein 25.8 g
Kalori 3189.5 kJ / 763 kcal
Yağ 40.5 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 12.4 g
Karbonhidrat 73.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...