Cihazlar ve Aksesuarlar
荠菜馄饨
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
水1000 克
-
荠菜 提前焯水沥干200 克
-
猪肉肉糜200 克
-
麻油 (约4克)1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
糖1 小撮
-
蚝油 (约1克)¼ 茶匙
-
葱 切末3 支
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
水1800 克
-
盐 (约10克)2 茶匙
-
馄饨皮25 个
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
4231.9 mg
Protein
25.8 g
Kalori
3189.5 kJ /
763 kcal
Yağ
40.5 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Karbonhidrat
73.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:春天的鲜美
10 Tarif
Çin
Çin