Cihazlar ve Aksesuarlar
黃金蟲草燉山藥排骨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蔥 洗淨,切段(約5公分)50 克
-
油10 克
-
排骨 洗淨川燙400 克
-
中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)1 包
-
水1400 克
-
新鮮山藥 洗淨去皮,切塊(約4公分)200 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
325.8 mg
Protein
85.2 g
Kalori
8686.7 kJ /
2078.1 kcal
Yağ
104.2 g
Lif
12 g
Doymuş Yağ
311.5 g
Karbonhidrat
187.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬令進補藥膳系列
8 Tarif
Tayvan
Tayvan