Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crêpes
- 30 g di burro + q.b.
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3635.9 kJ / 869 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 27.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 49.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crespelle con radicchio e noci
2j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1j 30 menit
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Crespelle ai formaggi
2j 30 menit
Pisarei e faśö
35 Min
Sciatt
1j
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2j
Crespelle prosciutto e mozzarella
1j 30 menit
Pizzoccheri
50 menit