Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1402.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi al ragù
2h 10min
Gnocchi di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Passatelli
45 Min
Canederli al formaggio
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Ciambella romagnola
1 Std.
Brodo di manzo
3h 50min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Zuppa imperiale
1 Std.