Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de relleno
-
½
vaina de vainilla (la raspadura)
veya 1 cucharada de vainilla líquida (la raspadura) - 60 g de azúcar
- 300 g de leche
- 3 yemas de huevo
- 35 g de harina de repostería
Berlinesas
- 170 g de leche
- 280 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 80 g de azúcar
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 chorrito zumo de limón
- 500 - 600 g de aceite vegetal para freír
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 77.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 197.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta Joker
5 Std.
Crema pastelera
10 min
Masa choux
2h
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5 Std.
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2h 30min
Bambas de nata
1h 50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Crema pastelera (Espesar)
15 menit