Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 109.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos tiernos para desayuno
2u. 20min
Pan payés con masa madre
16h
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Bollitos para la cena
1u. 40min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1h 10 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.