Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 109.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Pan de caja
2h 15 min
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan de molde
3h
Pan picnic de tres sabores
1 Std. 30 Min
Cuernos de brioche
2h 30min
Pan de agua
3h
Medias noches
1h 20min