Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de fuerza
Masa principal
- 170 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 425 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 70 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal (3 g)
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 109.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Medias noches al vapor
2 godz.
Pan greñado art
3h 30 min
Pan picnic de tres sabores
1h 30 min
Bollitos para la cena
1h 40 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Panecillos de aceite
1h 25min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 godz. 30 min
Medias noches
1h 20 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de molde
3h