Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
veya 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 45.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Tarta San Marcos
4 godz.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 godz.
Cruffins de arándanos
5 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Canutillos de crema
3h
Macarons
2 Std. 30 Min
Cuajada con crumble
2h 10min
Profiteroles
2 godz.
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min