Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜蒸小黄鱼
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
小黄鱼 约三条250 克
-
油15 克
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
雪菜 切末60 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切段1 支
-
料酒2 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
23.5 g
Kalori
881 kJ /
210.5 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin