雪菜蒸小黄鱼

雪菜蒸小黄鱼

4.6 8 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 小黄鱼 约三条
    250 克
  • 15 克
  • 新鲜冬笋 切丝
    30 克
  • 雪菜 切末
    60 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 切段
    1 支
  • 料酒
    2 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 23.5 g
Kalori 881 kJ / 210.5 kcal
Yağ 11.8 g
Lif 2.7 g
Karbonhidrat 1.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...