![Pizza di scarola Pizza di scarola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD5CA013-3D80-4BD4-8D2C-D590748DD08C/Derivates/3AD75708-DFB9-489F-95BE-6A6D50FF6326.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (isteğe bağlı)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 73.9 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Roccocò
2 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Pastiera napoletana
15 Std.
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Tortano speck e fontina
2 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Torta caprese
1 Std. 25 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min