Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (isteğe bağlı)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 73.9 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Roccocò
2 Std.
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Pastiera
15h
Taralli sugna e pepe
4j
Tortano speck e fontina
2 Std.
Torta Babà napoletana
8h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min