Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Karbonhidrat
- 323.5 g
- Yağ
- 196.7 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Crema di ceci con vongole
40 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Mousse di baccalà
45 min
Ribollita
2h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Salsa verde "Bagnet"
15min