Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 peperoncino rosso piccante
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpetti puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- fettine di pane di Altamura (tipo pugliese) o altro pane a piacere
- 3 gocce di salsa piccante, tipo Tabasco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 5690 kJ / 1360 kcal
- Protein
- 80.5 g
- Karbonhidrat
- 162.9 g
- Yağ
- 47.4 g
- Lif
- 18.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Polpetti affogati
45 Min
Polpetti affogati
45 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30 Min