Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 480 g feijão branco cozido e escorrido
- 800 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 150 g couve p/ caldo-verde
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão branco e tomate
30 min
Sopa de amêndoa
45 min
Sopa de nabiças e feijão branco
35 min
Sopa de farrapos à alentejana
45 min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45 min
Sopa da horta
55 min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35 min
Sopa de entulho
1h 30min
Sopa de tomate com feijão
40 min
Sopa de feijão frade com coentros
30 min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa 2 feijões
45 min