Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Tortilla à la piperade
55 Min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Moussaka
2h 30min
Tartelettes printanières aux légumes
1 Std. 10 Min
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Lasagne de la mer
1h
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min