Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Gözleme mit Feta
1h
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1h 45 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2sa
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2sa
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Tschebureki
1sa 20 dk
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55min