Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1 Std. 40 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Gözleme mit Feta
1h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Kreppel
1h
Crêpes à l'orange
1h
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4j 10 menit
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min