Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Glas Cornichons (Abtropfgew. 110 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 200 g neutrales Öl
- 100 g Sahnealternative aus Soja
- 1 TL Senf
- 20 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 4678 kJ / 1117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 109 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Französische Zwiebelsuppe
5 godz. 30 min
Weiße BBQ-Sauce
15 Min
Cocktail-Dressing
5 min.
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20min
Garnelencocktail
30 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Cocktaildressing
5 min.
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min.
Pulled-Pork-Burger
4 godz. 50 min