Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de cerises
2h 30min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Gelée de groseille
35min
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de figues
1h 30min