![Confiture de framboises au romarin Confiture de framboises au romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B612D4E8-3F56-4381-8DC2-05F9EC52022A/Derivates/4f9af845-9332-432a-9a83-74d71aa04743.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6 godz.
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture légère cerise-fraise
40 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de cerises au poivre de Sichuan
2sa 30 dk
Confiture de cerises
6 godz.