Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Zabaglione
15min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Zucchini-Omelette
50min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Forellenmousse
5 Min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellencremesuppe
40min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min