Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Zabaglione
15 Min
Forellenmousse
5 Min