Panna cotta mit Espresso-Karamell
TM6 TM5

Panna cotta mit Espresso-Karamell

4.3 ( 13 değerlendirme )

Malzemeler

  • 100 g Zucker
  • 100 g Espresso, aufgebrüht heiß
  • 4 Blätter weiße Gelatine
  • Wasser zum Einweichen
  • 1 Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
  • 400 g Sahne
  • 150 g Himbeeren
  • 6 Aprikosen in Spalten
  • 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
320 kcal / 1342 kJ
Protein
3 g
Yağ
21 g
Karbonhidrat
26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler