Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
6 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Focaccia di Mandorla
2h
Crème brûlée
2h 30min
Panna Cotta
5h
Panna Cotta al caffè
5h
Zabaglione
15 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h