Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 400 g Sahne
- 150 g Himbeeren
- 6 Aprikosen, in Spalten
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20 min
Sauce Béarnaise
40min
Limoncello-Creme
5 godz.
Focaccia di Mandorla
2h
Crème brûlée
6h
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min