Panna cotta mit Espresso-Karamell

Panna cotta mit Espresso-Karamell

4.3 13 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa
6 Portionen

Malzemeler

  • Zucker
    100 g
  • Espresso, aufgebrüht heiß
    100 g
  • weiße Gelatine
    4 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Sahne
    400 g
  • Himbeeren
    150 g
  • Aprikosen in Spalten
    6
  • Mandellikör (z.B. Amaretto)
    20 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 3 g
Kalori 1342 kJ / 320 kcal
Yağ 21 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...