Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
350
g di cavolfiori, le cimette a pezzi piccoli
veya 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccolo
- 20 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Fusilli e melanzane
25 min
Penne in crema di gambi
35 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min