Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 55.6 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Vermicelli di scammaro
30min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Insalata di riso verde ai gamberi
1u. 50min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1hod. 40min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 Min