Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯
-
1
罐 午餐肉 (約340克,如TULIP),切塊(約1.5公分)
veya 250 克 五花肉 ,切塊(約1.5公分),預先醃製(詳見要訣) - 300 克 白蘿蔔 ,削皮切塊(約3-4公分)
- 300 克 米
- 3 顆 蛋
- 50 克 牛奶
- 10 克 奶油 ,切小塊
- 少許 鹽 ,依個人口味調整
- 1200 克 冷開水
- 200 克 冷開水 (isteğe bağlı)
- 10 顆 貢丸
- 少許 鹽 ,調味用,依個人口味調整
- 少許 白胡椒粉 ,調味用,依個人口味調整
-
少許 芹菜 ,切末
veya 少許 香菜 ,切末 - 少許 香油 ,調味用,依個人口味調整
香菇炒青花菜
- 5 粒 蒜頭 (約20克)
- 5 克 油
- 30 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 20 克 紅蘿蔔 ,削皮,切絲
- 180 克 青花菜 ,洗淨,切小朵
- 少許 鹽 ,調味用,依個人口味調整
- 少許 美乃滋 ,裝飾用
- 1 枝 蔥 ,切蔥花,裝飾用
- 少許 香鬆 (如味島香鬆),裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2746.5 kJ / 657.1 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Karbonhidrat
- 78.6 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 199.9 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1243.6 mg