Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
veya 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 58.4 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Rigatoni affumicati
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pasta sfiziosa
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min