Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 20 g de miel
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 15.7 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 318 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4 Std.
Helado de canela
9 Std.
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Mezcla de especias para panes clásicos
5 Min
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27 godz. 30 min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Helado de chocolate y pasas al brandy
5h
Caramelo salado
1 Std.
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9h 15min
Tarta rústica de almendras y cítricos
1 Std. 15 Min
Vasitos de tarta de sidra
3 Std.
Charlota de mandarinas
6 Std. 30 Min