Empanada integral con algas y pulpo

Empanada integral con algas y pulpo

4.5 13 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 raciones

Malzemeler

Masa
  • 100 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
    90 g de mantequilla
  • 1 huevo
  • 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
  • 400 g de harina integral
  • 1 cucharadita de sal
Relleno
  • 400 g de cebolla en trozos
  • 200 g de pimiento rojo en trozos
  • 200 g de pimiento verde en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
Montaje
  • 2 - 3 láminas de alga nori
  • 4 latas de pulpo en aceite escurrido (aprox. 300 g)
  • 3 huevos duros troceados
  • 1 huevo batido

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 651.2 mg
Protein 23.7 g
Kalori 2757 kJ / 659 kcal
Yağ 40.9 g
Lif 8.7 g
Doymuş Yağ 10.8 g
Karbonhidrat 49.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...