Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Pepata di cozze
55min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Pasta risottata alle vongole
1h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Capesante gratinate
30 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3 Std.
Bucatini con le canocchie
35 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min