Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Pepata di cozze
55min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Capesante gratinate
30 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 Std. 10 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min