Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 40 dk
8 portions

Malzemeler

  • olive oil to grease
  • baker's flour plus extra to dust
    325 g
  • sea salt
    1 tsp
  • unsalted butter plus extra to grease
    40 g
  • milk
    175 g
  • caster sugar
    15 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • eggs 1 lightly beaten, to glaze
    2
  • crème fraîche
    100 g
  • fresh dill leaves only, torn into pieces
    2 sprigs
  • smoked salmon (approx. 6-8 slices)
    200 g
  • ground black pepper to season

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 567 mg
Protein 14.6 g
Kalori 1441.5 kJ / 343.2 kcal
Yağ 16.4 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 7.4 g
Karbonhidrat 34.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...