Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 ( 11 değerlendirme )

Malzemeler

  • olive oil to grease
  • 325 g baker's flour plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 40 g unsalted butter plus extra to grease
  • 175 g milk
  • 15 g caster sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 eggs 1 lightly beaten, to glaze
  • 100 g crème fraîche
  • 2 sprigs fresh dill leaves only, torn into pieces
  • 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
  • ground black pepper to season

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
343.2 kcal / 1441.5 kJ
Protein
14.6 g
Yağ
16.4 g
Karbonhidrat
34.1 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
7.4 g
Sodyum
567 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler