Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
veya 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Puré de papa y poro
40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Papas al horno
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Puré de papa
50min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min