Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
veya 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Papas Anna
1h
Camarones al ajillo
25min
Puré de papa y poro
40min
Puré de papa
50 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Papas al horno
1h
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Puré de papas
50 min
Arroz primavera
40min