Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 1179 kJ / 281 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete Wellington
14h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete a la pimienta
20 Min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Bisque de camarón
25min
Camarones al ajillo
25min
Stroganoff de res TM6
1h
Mongolian beef
1h 20min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Risotto de camarón y espárragos
45min