Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 克 土豆 ,去皮,切1×1厘米小块
- 200 克 红肠 ,切1×1厘米小块
- 300 克 卷心菜 ,切1×1厘米小块
- 6 瓣 蒜头
- 80 克 黄油
- 150 克 洋葱 ,切1×1厘米小块
- 150 克 胡萝卜 ,去皮,切1×1厘米小块
- 700 克 牛腩 ,切2厘米块
- 400 克 番茄 ,切块
- 240 克 番茄酱
- 1400 克 水
- 2 茶匙 盐
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2221.8 kJ / 531 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 40.3 g
- Doymuş Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 351.1 mg