Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis al curry con gamberi
1h
Ravioli di patate e gamberi
1 godz. 20 min
Soba con cipollotti e anatra
2 godz. 20 min
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Ravioli di ricotta
1h 35 min.
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 godz. 20 min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min.