Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al nero di calamari
40 Min
Lumachine in rosso
1 godz. 40 min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30min
Veneziane mignon
2 Std. 30 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Crocchette di cozze
10h
Picadillo (pasticcio di carne)
1 Std.
Lasagne al profumo di mare
1hod. 35min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1hod. 10min