Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 45 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • strong white bread flour
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil for greasing
  • potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    200 g
  • coarse sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1189.9 mg
Protein 19 g
Kalori 2706 kJ / 642 kcal
Yağ 17 g
Lif 5.1 g
Karbonhidrat 100 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...