Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.2 (37 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    veya 10 g fresh yeast
  • 1 tsp sugar
    veya barley malt extract
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g strong white bread flour
  • 2 tsp fine sea salt
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2706 kJ / 642 kcal
Protein
19 g
Karbonhidrat
100 g
Yağ
17 g
Lif
5.1 g
Sodyum
1189.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler