Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gozleme
1h 40min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Haloumi
5 Std.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 Std. 45 Min