Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholemeal Focaccia
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
8 portions
Malzemeler
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.3 g
Kalori
1192 kJ /
285 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
42.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pizza
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sultana and Cranberry Rolls
14sa 25 dk
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2sa
Potato and Rosemary Focaccia
2sa 35 dk
Bulgur Wheat
35 dk
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2sa 20 dk
Houmous
13sa 30 dk
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 dk
Spelt Bread
1sa 45 dk
Dill and Feta Flatbread
1sa 20 dk
Avocado Mayonnaise
10 dk
Chocolate Digestives
1sa 10 dk
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 dk