Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 370 g
- Kalori
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 211.7 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 18.3 g
- Sodyum
- 12.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de cerises
2h 30min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gelée de fruits rouges
2h 45min