Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 370 g
- Kalori
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 211.7 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 18.3 g
- Sodyum
- 12.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6hod.
Gelée de framboise
6hod.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de cerises
2hod. 30min
Gelée de groseille
50 Min
Confiture de framboises au romarin
30min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Confiture de quetsches à la cannelle
6hod.
Gelée de fruits rouges
2h 45min