Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
veya 80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 - 250 g kurek, świeżych, oczyszczonych
- 250 g ryżu do risotto, np. arborio
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 560 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
veya 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, świeża, posiekana, do posypania
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1759.1 kJ / 420.4 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 57.2 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto szparagowe
20 Min
Risotto z borowikami
35 Min
Szafranowe risotto ze szparagami
35 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Risotto z krewetkami
45 Min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Risotto z parmezanem
30 min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 Min
Risotto z grzybami
1 godz. 5 min
Tagliatelle z sosem kurkowym
35 Min