Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 41.1 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada al salmoriglio
5min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Calamari cipolle e patate
50min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.