Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porciones

Malzemeler

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 438 mg
Protein 20 g
Kalori 2125 kJ / 507 kcal
Yağ 17 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...