Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 139.9 g
- Yağ
- 56.2 g
- Doymuş Yağ
- 31.4 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 461.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan Venecia
17h 10 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Tarta rayada
3 Std.
Caramelos de casadielles
25min
Pan de trigo con masa madre
15h
Trufas crocanti
2 Std. 30 Min
Masa de pan básica
1 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Triángulos de chocolate
4h 30 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1 Std.
Tarta de la abuela
4h 30 min
Coulant de chocolate
25min