Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 139.9 g
- Yağ
- 56.2 g
- Doymuş Yağ
- 31.4 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 461.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta helada de frutas de Aragón
12 godz. 30 min
Tarta rayada
3h
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 godz.
Minihojaldres de almendra
30 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Brownies de café
1h 45min
Triángulos de chocolate
4h 30min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h
Tarta de la abuela
4h 30min