Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Franchipán de chocolate
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de azúcar
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 yema de huevo
- 50 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 77.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3sa
Bombones de chocolate vieneses
50 menit
Turrón de chocolate y pistachos
1j
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Parfait de fresa y nata con pistachos y frambuesas
8 godz. 50 min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3sa
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Bombas toledanas
2h 15 min
Flanes de parmesano caramelizados
5hod. 25min
Minicakes de chocolate
1 Std. 45 Min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min