Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜滷梅乾菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份
Malzemeler
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.073 g
Kalori
514 kJ /
122 kcal
Yağ
8.582 g
Lif
3.367 g
Karbonhidrat
10.545 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan