苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份

Malzemeler

  • 20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)
    100 克
  • 苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 2.073 g
Kalori 514 kJ / 122 kcal
Yağ 8.582 g
Lif 3.367 g
Karbonhidrat 10.545 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...